2013 Listeler Listesi vol. 1

2013’ü de bitirmek üzereyiz. Şöyle bir geriye doğru bakınca bu yılın da diğerlerine kıyasla çok fazla farkı yoktu diyebilirim. Ne ararsak vardı, kimisinden çok daha fazla oldu, olmasını çok istediğimiz bazılarıysa hiç görünmedi.

Kişisel anlamda güzel bir yıldı; aktif olduğum, bazı projelerin rafta durmaktan çıkıp eyleme geçmeye başladığı (Mesnetsiz gibi) bir yıl oldu, umarım 2014’te bunlardan daha da fazla olacak. Elbette geriye baktığımda “Keşke şunu yapmasaydım” dediklerim de oldu ama en azından bunların farkına varabildim.

Yılın sonunda iki bölümlük bir özet çıkartmaya karar verdim. Birinci kısımda kişisel listelerim, daha doğrusu kullandığım bazı araçların benim için çıkarttığı listeler olacak. Bu yıl kendim bir şeyler yazmaya üşendiğim için bu yolu seçtim. İkinci kısımda da başka insanların çıkarttığı güzel listeleri derleyeceğim. Bu şekilde 2013’ü kapatıp blogu 2014’e hazır hâle getirmiş olmayı umuyorum.

Şimdi ilk kısımla başlayalım. (İkinci kısım burada.)

* * *

 

Blogda 2013

Yukarıdaki link WordPress’in CAG için hazırladığı 2013 raporuna götürecek sizi. Blogun en hareketli ve keyifli yılıydı demek mümkün. Herkese çok teşekkürler.

Twitter’da 2013

Vizify’ın ilginç video yapma aracını deneyerek bir Twitter özeti çıkarttım. Eğlenceli bir şey oldu.

Tumblr’da 2013

Yukarıdaki link de sizi Tumblr’da yıl boyu yaptıklarımın bir özetine götürecek. Her ayın en çok ilgi çeken postunu derleyecek bir sistem yapmışlar. Siz de kendi blogunuzda denemek isterseniz linki orada var.

This is My Jam’de 2013

Sevdiğim müzik paylaşma platformlarından olan This is My Jam’de yıl boyu paylaştıklarımın bir özetine de linkten bakabilirsiniz.

2013 Mix

8tracks’te yıl boyu çok dinlediğim, beğendiğim müziklerden bir mix yaptım, aşağıdaki playerdan dinleyebilirsiniz.

2013’te Gelenler from ahmetasabanci on 8tracks Radio.


Comments

2 responses to “2013 Listeler Listesi vol. 1”

  1. […] CAG’de 2013′e veda törenlerinin ikinci ve son kısmıyla karşınızdayım. (Kaçırdıysanız ilk bölüm burada.) […]

  2. […] CAG’de 2013′e veda törenlerinin ikinci ve son kısmıyla karşınızdayım. (Kaçırdıysanız ilk bölüm burada.) […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.